Yhteistyökumppanit


Teemme tiivistä yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa:


ABB on maailman johtava sähkövoima ja automaatioteknologiayhtymä.  Suomessa ABB toimii useilla paikkakunnilla. Vaasan tehdaskeskittymän osa-alueita ovat moottorit, erikoismuuntajat, kytkintuotteet, releet, sähköverkon ohjaus, valvonta ja automaatio, sähkönsiirto- ja jakelujärjestelmät, energiahallinta- linjakäyttö-, sähköistys, ja instrumentointiratkaisut sekä tehdastietojärjestelmät.  

 

Vuonna 1988 perustettu CCS Group tarjoaa maailman johtavia ohjelmistoratkaisuja tukemaan suunnittelu- ja valmistusprosessia. Co-Engineering Oy käyttää CCS Groupin tarjoamaa E³.series –suunnitteluohjelmistoa ja tarjoaa siihen liittyviä palveluita


 
Omron
 
Omron on maailman johtava automaatioalan yritys. Omron tarjoaa palveluja esimerkiksi teollisuusautomaation, elektroniikkateollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin.
 
 
Siemens
 
Siemens on innovatiivisten teknologioiden, ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden toimittaja.
 
 
Beckhoff
 
Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.
 
Schneider Electric
 
Schneider Electric on maailman johtavia energiahallinnan ja -automaation tarjoajia.
 
Weidmüller
 
Weidmüller on globaali toimija, joka tarjoaa kone- ja prosessiteollisuuden, laitevalmistuksen ja energiasektorin suunnittelua.