Ajankohtaista

 • 22.12.2022

  Kiitos

  Tässä vaiheessa on aika kiittää teitä kaikkia erinomaisesta yhteistyöstä.

  Lue lisää

 • 15.12.2022

  Uusinta tietotaitoa Co-Engineering Nordicin johtoon

  Co-Engineering Nordicin maajohtajana työskentelevä Emma Malin Vintefjell halusi vahvistaa osaamistaan yritysjohtamisessa. Niinpä hän ryhtyi ajatuksista tekoihin ja suoritti MBA-tutkinnon Questrom School of Business:ssa, joka toimii Bostonin yliopiston alaisuudessa.

  Lue lisää

 • 17.11.2022

  Co-Engineering ja Anteplan ovat mukana Pohjanmaan Teollisuus 2022 -messuilla!

  Co-Engineering ja Anteplan ovat mukana Pohjanmaan Teollisuus 2022 -messuilla! Tule tapaamaan meitä osastolle A216!

  Lue lisää

 • 16.11.2022

  Co-Engineeringin aktiivinen rekrytointi tuottaa tulosta

  —Rekrytointimme on sujunut vauhdikkaasti. On ollut hienoa havaita, että meiltä löytyy taitoa erilaisiin tiimeihin soveltuvien henkilöiden löytämiseen. Tunnemme asiakasorganisaatiomme pintaa syvemmältä, joka auttaa löytämään oikeita henkilöitä.

  Lue lisää

 • 19.10.2022

  Co-Engineering ja Anteplan yhdistyvät

  Palveluita erityisesti vihreän energian ja teollisuuden tarpeisiin tarjoava Co-Engineering Oy on hankkinut insinööritoimisto Anteplan Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa molempien yhtiöiden palvelutarjontaa mekaniikan, sähkön ja automaation saralla. Yhtiöt jatkavat toimintaansa omilla erikoisalueillaan ja omien toimitusjohtajiensa johdolla.

  Lue lisää

 • 14.10.2022

  Co-Engineeringille Future Workplaces 2022 -sertifikaatti

  Co-Engineering teetti henkilökunnallaan syksyllä 2022 Siqni-kyselyn , jonka avulla selvitetään, mitkä ovat yrityksen työntekijöille kaikista merkityksellisimmät asiat työpaikalla, ja kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat yrityksen arjessa. Henkilökunnan antaman palautteen ansiosta yritykselle myönnettiin Future Workplaces 2022 -sertifikaatti.

  Lue lisää

 • 13.09.2022

  Co-Engineeringin hallituksen uusi jäsen rakentaa kestäviä ja kannattavia yhtiöitä

  Co-Engineeringin hallitukseen on nimitetty uusi jäsen, Kari Liuska (B.Sc., M.Sc.). Liuska tuo Co-Engineeringin hallitukseen rautaista kokemusta insinööriosaamista vaativien kokonaisratkaisujen myynnistä. Liuskan osaamisalaan kuuluu myös liiketoiminnan ja organisaatioiden prosessien kannattava kehittäminen ja kasvattaminen.

  Lue lisää

 • 23.06.2022

  Pekka Rantalasta Co-Engineeringin Vaasan yksikön suunnittelupäällikkö

  Sähkötekniikan insinööri Pekka Rantala on valittu Co-Engineeringin Vaasan yksikön suunnittelupäälliköksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2022.

  Lue lisää

 • 12.04.2022

  Suunnitelmallinen startti kasvustrategian toteuttamiseen on alkanut!

  Co-Engineering ilmoitti 10.3.2022 julkaistussa tiedotteessaan yrityksen kasvutavoitteista seuraavan viiden vuoden osalta. Kolminkertaiseen liikevaihtoon tähtäävä kasvustrategia on käynnistetty rekrytoinneilla, joiden avulla yrityksen kehittymismyönteiseen johtoryhmään haetaan vahvistusta. Tavoitteena on koota kasaan tavoitteita kohti innokkaasti puskeva porukka, joka nauttii kehittämisestä ja ihmisten kohtaamisista.

  Lue lisää

 • 10.03.2022

  Juuri Partners mukaan Co-Engineering Oy:n toimintaan

  Juuri Partners on tehnyt merkittävän sijoituksen suunnittelutoimisto Co-Engineering osakeyhtiöön. Voimakasta kasvua hakevan yhtiön tulevaisuutta värittävät vihreään siirtymään sekä energia- ja teollisuuteen liittyvä erityisosaaminen.

  Lue lisää