Ajankohtaista

24.09.2019

Automaatioon liittyvää ongelmanratkaisua paikallisesti Seinäjoella

Co-Engineering on avannut viime keväänä toimiston Seinäjoelle. Toimisto sijaitsee kaupungin keskustassa, Framin kampusalueella. Yritys näkee alueella kasvupotentiaalia ja uusia asiakkuuksia. Seinäjoen toimistossa työskentelevä projekti-insinööri Matti Jaakkola on tyytyväinen toimiston sijaintiin.


—Framin kampusalueella toimii paljon yrityksiä, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu ja lisäksi täällä on yliopistojen tiloja. Täällä on hyvä verkostoitua, tavata asiakkaita ja tulevaisuuden tekijöitä, Jaakkola kertoo.

Tällä hetkellä Seinäjoen seudun teollisuus on keskittynyt vahvasti elintarvike- ja metalliteollisuuteen. Lisäksi alueella on vahvaa kaupan alan sekä logistiikan toimintaa, joissa on tarvetta automaation osaajille. Automaatioon ja sähköön liittyvien palveluiden tarve on kasvusuunnassa alasta riippumatta.

Co-Engineering vastaa asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla monipuolisia palveluita automaatioon liittyvissä haasteissa. Kun automaatiopalveluiden osaaja on lähellä, sitä todellakin kannattaa hyödyntää.

Co-Engineering panostaa koulutukseen ja osaamiseen


Jaakkola on koulutukseltaan tietotekniikan insinööri ja opiskelee parhaillaan konetekniikan diplomi-insinööriksi. Pääaineenaan hän opiskelee digitaalista valmistusta ja sivuaineenaan teollisuusrobotiikkaa. Nykyiset opinnot tukevat hänen mukaansa hyvin aiempaa koulutusta.

— Yrityksessämme suhtaudutaan kannustavasti opiskeluun, koska alamme ja automaatioon liittyvät ratkaisut kehittyvät koko ajan. Osaaminen onkin yksi Co-Engineeringin toiminnan kulmakivistä, jota sekä henkilökunta että asiakkaat arvostavat.

Kysy lisää Co-Engineeringin palveluista Seinäjoella ja ota yhteyttä:
Matti Jaakkola, 045 272 3511
matti.jaakkola[at]co-engineering.fi

Co-Engineering Oy, Seinäjoen toimisto
Tiedekatu 2 (Frami D), 60320 Seinäjoki

 

IMG 29966
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle