Ajankohtaista

17.11.2022

Co-Engineering ja Anteplan ovat mukana Pohjanmaan Teollisuus 2022 -messuilla!

Aloita messuvierailusi tutustumalla Co-Engineeringin osastolle numero A216 jossa pääset tutustumaan samalla uuden tytäryhtiömme Anteplanin monipuolisiin, eri puolille Suomea ulottuviin palveluihin.

ASIAKKAILLE 

Jos olet nykyinen asiakkaamme, sidosryhmässämme toimiva henkilö tai ehkä tuleva sellainen – älä jätä tilaisuutta käyttämättä! Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus saada lisää tietoa palveluistamme, henkilökunnastamme ja toiminnastamme yleensä. Tule tutustumaan ja tapaamaan meitä kasvotusten!

UUTTA URAA ETSIVILLE 

Oletko uutta työpaikkaa ja uutta urapolkua etsivä ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Tule juttelemaan meille työpaikoista, uramahdollisuuksista tai muuten vaan tutustumaan.Paikan päällä pääset keskustelemaan suoraan HR:stä vastaavien henkilöiden kanssa.

POHJANMAAN TEOLLISUUS 2022 - MITÄ MISSÄ MILLOIN?

Messut avaavat ovensa keskiviikkona 23.11. klo 10.00 ja paikalla ollaan klo 17.00 saakka. Torstaina 24.11. meidät tapaa messuilla hymyilemässä klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana.

Messuille on ilmainen sisäänpääsy, kannattaa kuitenkin rekisteröityä kävijäksi ennen messuja niin sisääntulo sujuu helposti!

Rekisteröitymisen voit tehdä täällä.

Botnia-halli sijaitsee n. 5 km päässä Vaasan keskustasta, Mustasaaressa.  Yleistä messuinfoa löydät täältä!

Tutustu messuosastojen karttaan täällä!

 

Pohjanmaan Teollisuus Co Engineering ja Anteplan
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle