Ajankohtaista

16.11.2022

Co-Engineeringin aktiivinen rekrytointi tuottaa tulosta

Co-Engineeringille heinäkuussa Head of Talentin roolissa aloittanut Alexandra Kymäläinen on tyytyväinen ensimmäisten kuukausien aikaansaannoksiin.

—Rekrytointimme on sujunut vauhdikkaasti. On ollut hienoa havaita, että meiltä löytyy taitoa erilaisiin tiimeihin soveltuvien henkilöiden löytämiseen. Tunnemme asiakasorganisaatiomme pintaa syvemmältä, joka auttaa löytämään oikeita henkilöitä. Co-Engineering on kasvanut viime kuukausien aikana usealla uudella ammattilaisella, jotka ovat aloittaneet asiakkaidemme kohteissa Suomessa ja ulkomailla. Koko tiimimme toimii erittäin aktiivisesti ja se näkyy henkilöstömäärän tasaisessa kasvussa, Kymäläinen sanoo.

Co-Engineering Nordic Ruotsissa

 Kymäläinen on tehnyt tiivistä yhteistyötä Ruotsissa toimivan Co-Engineering Nordic Ab:n maajohtajan, Emma Vintefjellin kanssa.

Emma Co E2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—Olemme työstäneet Emman kanssa Employee Brandingia ja päässeet siinä hyvään alkuun. Yhteinen viestimme on selkeä: meille on tärkeää, että ihmisten hyvinvointi tulee kaikessa edellä, Kymäläinen kertoo.

Ruotsissa työnhakijat arvostavat Vintjefjellin mukaan samankaltaisia asioita kuin Suomessa: avointa ja arvostavaa henkilöstöpolitiikkaa sekä vapautta ja joustavuutta niin työtehtävien kuin työn suorituspaikankin suhteen.

—Järjestelmällinen rekrytointimme on käynnistynyt myös Ruotsissa. Yrityksen kasvun myötä on luontevaa, että yhtenäistämme organisaatiossamme toimintatapoja ja häivytämme toiminnastamme maiden rajoja. Co-Engineering Nordicilla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä Ruotsin markkinoilla, koska avainasiakkaillamme on suuria projekteja täällä. Hyvässä kasvussa oleva yritys nähdään mielenkiintoisena ja houkuttelevana työnantajana, Vintjefjell kertoo.

Ahkera työyhteisö motivoi

—Co-Engineeringin arjessa tapahtuu paljon. Parasta on se, että täällä keskitytään asioihin, jotka vievät henkilöstöä ja yritystä eteenpäin. Emme käytä aikaa asioiden turhaan vatvomiseen, vaan siirrymme sanoista tekoihin. Tämä on erittäin motivoivaa, kertoo Kymäläinen.
Hiljattain tehdyssä Henkilöstötutkimuksessa kävi ilmi, että työntekijät arvostivat Co-Engineeringin työilmapiiriä. Mistä hyvä työilmapiiri muodostuu Kymäläisen omasta mielestä?

—Työilmapiirin muodostumiseen vaikuttaa todella moni asia. Kun ihmiset innostuvat tekemisestä, into tarttuu myös muihin — syntyy positiivinen kierre. Ja kun perusasiat ovat kunnossa, tilaa ja aikaa jää oikeiden asioiden tekemiseen. Tärkeintä lienee kuitenkin se, että kun työyhteisössä toimitaan aidosti ja ihmisistä välitetään, sillä on iso merkitys.

 

 

9S7A2
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle