Ajankohtaista

30.11.2021

Co-Engineeringin urapolku vie insinööristä projektinjohtajaksi

—Meillä on erinomaiset mahdollisuudet nousujohteiseen uraan. Organisaatiossamme on matala hierarkia, joka mahdollistaa asioiden nopean eteenpäin viemisen. Urakehitystä ei tarvitse odotella vuosia, vaan urakehitystä voidaan alkaa suunnittelemaan heti, kun työntekijä itse osoittaa siihen kiinnostuksensa, kertoo Co-Engineeringin toimitusjohtaja Sami Kivioja.

Tämän viestin allekirjoittaa useampikin työntekijä. Useissa yrityksen uratarinoissa  toistuu sama viesti eri henkilöiden suusta. Kivioja kertookin, että usein heille hakevat henkilöt ovat lähettäneet hakemuksensa Co-Engineeringille ystäviensä suositusten kautta.

—Olemme onnistuneet luomaan houkuttelevan työympäristön niille, joilla on taustallaan alan koulutus tai vahva ammattitaito sekä palava into kehittyä ja oppia lisää. Laaja asiakas- ja yhteistyökumppaniverkostomme tuo samalle tarjottimelle erilaisia työtehtäviä kehityksen kärjessä olevissa yrityksissä ja aloilla, jotka ovat juuri tällä hetkellä ajankohtaisia. Koska emme ole erikoistuneet pelkästään yhteen toimialaan, voimme tarjota projektitöitä — ja samalla näköalapaikkoja juuri tämän hetken kuumimpien nykytrendien kehittäjätiimeihin.

Ilmianna osaamisesi ja kiinnostuksesi!


Näköalapaikkoja tarjotaan välillä nopeallakin varoitusajalla. Tästä syystä tämän tyyppisistä projekteista kiinnostuneiden henkilöiden olemassaolosta pitäisi olla tietoinen jo etukäteen. Mielenkiintoisten projektien osuessa kohdalle asiat voivat rullata eteenpäin nopeallakin tahdilla. Aina kaikki paikat eivät mene edes ulkoiseen hakuun, vaan niihin haetaan tekijöitä ensin talon sisältä. Co-Engineeringin intranetissä on käytössä sisäinen Työtori, josta talon työntekijät voivat bongata mielenkiintoiset työpaikat.

—Haluamme tarjota säännöllisesti uusia mahdollisuuksia Co-Engineeringin sisällä työskenteleville ihmisille. Meidän tavoitteenamme ei ole se, että ihmiset tekevät sata vuotta samaa työtä, Kivioja naurahtaa.

Mielenkiintoisia työtehtäviä riittää kuitenkin myös ulkoiseen hakuun ja kaikenlaisesta osaamisesta ollaan kiinnostuneita. Kivioja kannustaakin talon ulkopuolella olevia kiinnostuneita ammattilaisia jättämään yhteystietonsa matalalla kynnyksellä tai soittamaan suoraan hänelle.

—CV:n ja työhakemuksen voi lähettää myöhemminkin, ensimmäisen askeleen voi ottaa vaikka soittamalla suoraan minulle tai lähettämällä sähköpostia. Työnhakemisen ei tarvitse olla monimutkaista ja hankalaa – puhumalla päästään yleensä nopeasti asian ytimeen. Työnhaun ei tarvitse välttämättä olla edes akuutti juuri sillä hetkellä, pelkkä mielenkiintokin asiaa kohtaan riittää yhteydenottoon, jolloin asian voi jättää muhimaan taustalle odottamaan otollista hetkeä.

Töitä siellä, missä niitä halutaan tehdä

Co-Engineeringin työpaikkoja ja projekteja on ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa. Töitä tehdään uusiutuvan energian, prosessiteollisuuden ja sähköenergian alojen huipulla. Tällä hetkellä Co-Engineeringin toimistot sijaitsevat kolmessa kaupungissa Suomessa. Lisäksi kasvua haetaan vahvasti Co-Engineering Nordic Ab:n kautta Ruotsista, jonka maajohtajana toimii Emma Vintefjell

Co-Engineering on kasvanut tasaisesti vuodesta 2013 lähtien. Nykyisin Co-Engineeringillä työskentelee jo 90 henkilöä. Kasvun avaintekijöitä ovat olleet nopea reagointi markkinoiden muutoksiin sekä aito kiinnostus ja konkreettiset teot henkilöstön urakehityksen eteenpäin viemiseksi.

—Työnhakijat arvostavat joustavauutta sekä työympäristön, sijainnin ja työaikojen suhteen. Me vastaamme tähän tarjoamalla laajat etätyömahdollisuudet, joustavia työtehtäviä erilaisissa työympäristöissä sekä vaihtelevuutta ja kehitysmahdollisuuksia. Meillä sähköasentajastakin voi kuoriutua urapolun avulla projektipäällikkö. Jos intoa riittää, me kyllä tuemme tällä matkalla.

 

Lähetä hakemuksesi tai ota yhteyttä Samiin jo tänään!

puh: +35850 441 6210

sami.kivioja@co-engineering.fi

Miksi Co-Engineering houkuttelee uusia osaajia? Lue uratarinoitamme täältä! 


Kiinnostaisiko työpaikka Ruotsissa?  Lue Ruotsin maajohtajamme Emman haastattelu täältä! 

SamiKivioja1
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle