Ajankohtaista

04.05.2021

Käytämme PowerFactory-simulointiohjelmistoa

Co-Engineering on hankkinut käyttöönsä DIgSILENT PowerFactoryn simulointiohjelmiston. Myös useiden sidosryhmien ja asiakkaiden suosiossa oleva ohjelmisto tuo lisää nopeutta ja tarkkuutta todentamiseen ja erilaiseen raportointiin.
—Ohjelma on todella monipuolinen. Emme edes oikein keksi, mitä asioita tällä ohjelmalla ei voisi tehdä, naurahtaa Teemu Vuojamo Co-Engineeringiltä.

Asiakkaat saavat käytettäväkseen mallit ja raportit ja he voivat hyödyntää valmiiksi tehtyjä malleja myös tulevaisuudessa.
Co-Engineeringillä ohjelmistoa on käytetty jo mm. tuulipuistojen loisteholaskelmiin ja kytkentäilmiöiden simulointiin. Ohjelmisto nopeuttaa ja selkeyttää erilaisia laskentatehtäviä. Simuloitu malli auttaa hahmottamaan ja arvioimaan kokonaisuutta paremmin ja ohjelmiston avulla modifiointi ja uudet päivitykset voidaan tehdä nopeasti. Ohjelmistoa aiotaan hyödyntää tulevaisuudessa voimalaitos-, vesivoima- ja tuulivoimaprojekteissa sekä erilaisissa sähköverkkojen suunnittelutyössä.

Monipuolisessa ohjelmistossa on mahdollisuuksia erilaisten lisäosien hankkimiseen ja Co-Engineering on kiinnostunut myös uusien moduulien käyttöönotosta.

—Laajennamme ohjelmiston käyttöä asiakkaiden tarpeen mukaan, esim. suojauslaskentaan tai sähkönlaatuun liittyvissä tapauksissa. Tarjoamme mielellämme apuamme ja asiantuntemustamme laajemmissakin voimalaitosten tai sähköverkkojen simulointipalveluissa.

 

Lue lisää asiantuntijapalveluistamme täältä! 

 

Powerfactory
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle