Ajankohtaista

20.03.2019

Sopimus Fingridin kanssa allekirjoitettu

Co-Engineeringin yhteistyökumppani Unipower AB on allekirjoittanut 16.1.2019 sopimuksen sähkönlaatumittausjärjestelmän toimittamisesta Suomen kantaverkkoyhtiö Fingrindille.

Unipowerin PQ Secure -järjestelmä valvoo sähkön laatua kaikkialla Suomessa ja tekee tiedot helposti ennakoitaviksi ja arvioitaviksi Fingridille. Reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin lisäksi Fingrid hyödyntää myös hälytystoimintoa, joka antaa käyttäjälle ilmoituksen poikkeamista.

Mittareita asennetaan 20:lle sähköasemalle ympäri Suomea. Co-Engineering on mukana tässä sopimuksessa kotimaisena edustajana. Sopimukseen sisältyy mittareiden lisäksi analyysityökalujärjestelmän toimittaminen. Toimitus tehdään tämän vuoden aikana.

Tulevaisuudessa tähän järjestelmään liittyvät lisäostot tehdään Co-Engineeringin kautta.

– Nykyinen sopimus tuo yhteistyölle jatkumoa huolto- ja tukitoimintojen muodossa. Lisäksi kauppa on erinomainen referenssi Co-Engineeringille ja Unipower -järjestelmien myyntiin. Toivomme saavamme tämän kaupan myötä uusia asiakkuuksia, Co-Engineeringin tuotepäällikkö Mikko Willman toteaa.

Nykyiseen Fingrid kauppaan sopimukseen ei kuulu asennustöitä, mutta Willmanin mukaan tulevaisuudessa voidaan tarjota myös asennuspalveluita mahdollisiin uusiin kauppoihin.


Co-Engineeringin yhteistyö Unipowerin kanssa on alkanut syksyllä 2017.

 

Lisätietoja:
Mikko Willman
+35850 377 0315
mikko.willman@co-engineering.fi

Unipower logo blue
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle