Ajankohtaista

12.04.2022

Suunnitelmallinen startti kasvustrategian toteuttamiseen on alkanut!

Co-Engineering ilmoitti 10.3.2022 julkaistussa tiedotteessaan yrityksen kasvutavoitteista seuraavan viiden vuoden osalta. Kolminkertaiseen liikevaihtoon tähtäävä kasvustrategia on käynnistetty rekrytoinneilla, joiden avulla yrityksen kehittymismyönteiseen johtoryhmään haetaan vahvistusta. Tavoitteena on koota kasaan tavoitteita kohti innokkaasti puskeva porukka, joka nauttii kehittämisestä ja ihmisten kohtaamisista.

Kokoamme tiimin, jossa kaikki arvostavat toistensa tekemää työtä


Co-Engineering tulee palkkaamaan seuraavan 5:n vuoden sisällä lähes 150 uutta asiantuntijaa, jotka haluavat kehittyä omalla urapolullaan. Rekrytointeja varten Co-Engineering palkkaa yritykseen Head of Talentin, joka on uusi rooli yrityksen organisaatiossa. Head of Talentin vastuulla on rekrytointiprosessin kehittäminen. Lisäksi hän on mukana työhyvinvoinnin kehittämisessä, jotta henkilökuntaa osataan tukea ja motivoida urapolkujen kaikissa vaiheissa.


—Ihmisten motivaatio ja osaaminen ovat merkittävässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Johtoryhmän jäsenenä Head of Talent pääsee mukaan vaikuttamaan työnantajamielikuvaan ja henkilöstön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Työkenttä on täynnä mahdollisuuksia. Haluamme luoda uudesta organisaatiosta sellaisen, joka nauttii tiimityöstä ja tähtää samaan tavoitteeseen. Hyviä tuloksia tehdään joustavalla yhteistyöllä, jossa eri osapuolien osaamiset täydentävät toisiaan. Uskomme, että toisten työtä ja osaamista arvostamalla saadaan aikaan sekä kilpailuetua että kehitystä, jota on vaikea kopioida. Siksi oikean tiimin kokoaminen meille on erityisen tärkeää, kertoo Sami Kivioja, Co-Engineeringin toimitusjohtaja.

Yksikön johtajahaut käynnissä Vaasassa ja Helsingissä

Co-Engineering hakee organisaatioonsa myös yksikön johtajia sekä Helsinkiin, että Vaasan pääkonttoriin. Molemmat tehtävät ovat uusia, ja niissä suunnitteluosaamisen lisäksi myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä henkilöstön johtamistaidot ja yrittäjähenkinen ote ovat tärkeitä.
Ketterästi toimivassa organisaatiossa johtajien rooli ei ole pelkästään myynnillinen, vaan heillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan koko yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen. Yhteistyötä tehdään tiiviisti päivittäin omien asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa.


—Molemmat yksikön johtajat saavat sekä vapautta että vastuuta tehtäviensä toteutukseen. Arvostamme sitä, että ihmisiin ja kahdenkeskisiin keskusteluihin käytetään aikaa – oli kyse sitten asiakkaista tai omasta henkilökunnasta. Haluamme kohdella kaikkia samanarvoisesti ja puhallamme positiivista henkeä kaikkeen tekemiseen. Jokaisella meidän yrityksessämme työskentelevällä henkilöllä on tässä merkityksellinen ja tärkeä rooli.

Rekrytoinnit ovat menossa parhaillaan ja valinnat tullaan tekemään huhti-toukokuun aikana.


Olisitko sinä sopiva henkilö Co-Engineeringin tulevaisuuden ”Dream-Teamiin”?  Ota yhteyttä Samiin!

Sami Kivioja sami.kivioja@co-engineering.fi puh: +35850 441 6210

Tutustu myös Co-Engineeringin avoimiin työpaikkoihin LinkedInissa!

Co E neukkari
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle