Co | Networks

Co-Networks yhdistää teollisuusosaamisen ja sen tarpeen. Kun tarvitset täsmäosaamista projektiisi tai haluat tarjota työtäsi asiakasyrityksellemme, jätä meille yhteistyöhakemus!

Co-Engineering on erikoistunut valitsemaan teollisuuden tarpeisiin oikeita henkilöitä ja tiimejä. Meillä on laaja kansainvälinen asiakas- ja alihankkijaverkosto, joka on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa. Teollisuusyritykset kasvavat ja kehittävät toimintaansa jatkuvasti tehokkaammaksi ja kestävämmäksi. Kehityksen vauhti on kova, joten myös erityisosaamisen tarve kasvaa kovaan tahtiin.

Siksi haluamme tarjota asiakasyrityksillemme helpon ja joustavan tavan löytää osaamista digitaalisella Co-Networks palvelulla. Co-Networks on aina käytettävissä. Voit jättää yhteistyöhakemuksen milloin vain – juuri, kun sinulle itsellesi sopii.

Asiakasyrityksemme ovat toimialan eturivin yrityksiä, joiden kanssa teemme jatkuvasti mielenkiintoisia projekteja ja pitkäjänteistä yhteistyötä. Keskitymme kuuntelemaan, mitä yritys oikeasti tarvitsee, jotta voimme tarjota työhön juuri oikean osaajan. Tarjoamme yrityksille jatkuvasti uusia ammattilaisia ja asiantuntijoita monipuolisiin erikoisosaamista vaativiin tehtäviin, suunnittelijoista ja asiantuntijoista on-site tekijöihin.

Alihankkijamme ovat alansa huipputekijöitä, joilla on monipuolisesti kokemusta mm. prosessi- ja energiateollisuuden sekä sähkö- ja automaatioalan projekteista. Haemme uusia alihankkijoita lakkaamatta, sillä asiakkaamme tarvitsevat uusia tekijöitä jatkuvasti. Alihankkijamme pääsevät verkostomme kautta sujuvasti mukaan uusiin, mielenkiintoisiin projekteihin. Yksikin projekti voi olla alku pitkälle, molemminpuolisesti tuottavalle yhteistyölle.

Uskomme, että yhdistämällä oikean osaamisen ja ihmiset keskenään, voimme olla mukana viemässä koko alan kehitystä eteenpäin. Yhdessä tekemällä päästään aina pitemmälle, kuin yksin.
Ensimmäinen askel on helppo ottaa. Jätä tietosi, me olemme yhteydessä sinuun, kun projektiisi löytyy oikea tekijä, tai osaamisesi osuu asiakasyrityksemme tarpeisiin.


Tarvitsetko osaamista? 
Jätä Co-Resources resurssikysely tästä!


Haluatko tarjota osaamistasi? Jätä Co-Works alihankkijahakemus
tästä!