Co-Resources

Behöver du specialkompetens eller en pålitlig person till ditt projekt?

Co-Networks gör det lätt att hitta rätt kompetens. Du och personalen på ditt företag kan fokusera på det som ni är bäst på. Vi hjälper er att hitta specifikt inriktade experter, enskilda personer eller hela team, som kompletterar er kompetens.

Du kan lämna in en resursförfrågan när som helst. Vi intervjuar ständigt nya människor så att vi kontinuerligt kan erbjuda ny kompetens och resurser för olika industribranscher. Vi är specialiserade på projekt inom process- och energiindustrin samt el- och automationsbranschen, men den breda kompetensen hos våra underleverantörer omfattar även branschöverskridande uppgifter.

Det är inte alltid lätt att definiera vilken kompetens man behöver. Vår över 10 år långa erfarenhet av att föra samman industriell kompetens med behovet av den, har fått våra resurser att växa till ett omfattande, mångsidigt och pålitligt nätverk. Det viktiga för oss är att lyssna på vad kunden verkligen behöver så att vi kan erbjuda exakt rätt person för en uppgift.

Våra resurser har erfarenhet, utbildning och rätt attityd. Till uppdragen väljer vi proffs som har utökat sin branschkompetens i olika uppgifter. Utöver gedigen yrkeskompetens ger erfarenhet av planeringsprogram, tillverkningsprocesser och företagens verksamhetsmodeller sådana arbetsresultat som gör att våra resurser uppskattas. Till din hjälp får du en företagsam partner som känner till vad som är kännetecknande för din bransch och kan planera och utföra sina uppgifter med ett bra resultat.

Berätta om din utmaning för oss, så hjälper vi dig att lösa den genom att skaffa fram rätt resurser för uppgiften!