Co-Works

Industrin är ständigt i behov av ny kompetens och effektiva resurser. Är du en av dem? Anmäl dig till vårt underleverantörsnätverk Co-Networks!

Via Co-Networks kan du enkelt hitta uppdrag i projekt som vårt namnkunniga kundnätverk driver. Vi för samman dig och företaget som behöver din kompetens. Du kan fokusera på det som du är bäst på, eftersom vi sköter den administrativa biten med rekrytering och samarbete.

Vi har ett omfattande, internationellt kundnätverk. Våra kunder är banbrytande och expanderande företag med vilka vi samarbetar långsiktigt och genomför nya intressanta projekt. Vi erbjuder kontinuerligt företagen nya fackmän och experter för mångsidiga uppgifter, allt från planerare och experter till on-site-personal. Våra resurser är kända för sitt kunnande, sina goda arbetsresultat och rätt inställning. Det är därför folk litar på oss.

Du kan anmäla dig till Co-Networks när som helst. Vi letar oavbrutet efter nya underleverantörer, eftersom våra kundföretag ständigt behöver nya resurser och kompetens för sin verksamhet. Vi är specialiserade på uppdrag inom process- och energiindustrin samt el- och automationsbranschen, men våra kunder behöver ofta också branschöverskridande kompetens.

Vi erbjuder våra underleverantörer intressant, utvecklande och multiprofessionellt arbete, korta och långa projekt i ledande företag inom branschen. Ett enda uppdrag kan vara början på ett långt välfungerande samarbete.

Berätta för oss om din kompetens, så kontaktar vi dig när något av våra kundföretag behöver ditt kunnande!