Co-Resources

Tarvitsetko projektiisi erikoisosaamista tai luotettavan tekijän?

Co-Networks tekee oikean osaamisen löytämisestä helppoa. Sinä ja yrityksesi väki voitte keskittyä siihen, mitä teette parhaiten. Me autamme teitä löytämään osaamistanne täydentävät täsmäosaajat, yksittäiset henkilöt tai kokonaiset tiimit.

Resurssikyselyn voi jättää milloin vain. Haastattelemme jatkuvasti uusia tekijöitä, jotta voimme tarjota jatkuvasti uutta osaamista ja tekijöitä teollisuuden eri toimialoille. Olemme erikoistuneet prosessi- ja energiateollisuuden sekä sähkö- ja automaatioalan projekteihin, mutta alihankkijoidemme laaja osaaminen kattaa myös toimialarajat ylittävät tehtävät.

Osaamisen tarpeen määrittely ei ole aina helppoa. Yli 10 vuoden kokemuksemme teollisuusalojen osaamisen ja sen tarpeen yhdistämisestä on kasvattanut tekijäverkostostamme laajan, monipuolisen ja luotettavan. Keskitymme kuuntelemaan, mitä asiakas oikeasti tarvitsee, jotta voimme tarjota toteutukseen juuri oikean tekijän.

Tekijöissämme kohtaavat kokemus, koulutus ja oikea asenne. Valitsemme tehtäviin ammattilaisia, jotka ovat kartuttaneet toimialaosaamistaan eri tehtävissä. Kokemus suunnitteluohjelmista, valmistusprosesseista ja yritysten toimintamalleista tekevät vankan ammattiosaamisen ohella työn tuloksista sellaisia, joiden vuoksi tekijöitämme arvostetaan. Saat avuksesi ripeän kumppanin, joka tuntee toimialasi ominaispiirteet ja osaa suunnitella ja toteuttaa tehtävänsä tuloksellisesti.


Kerro meille haasteesi, niin autamme ratkaisemaan sen hankkimalla tehtävään oikeat osaajat!