Co-Works

Teollisuus tarvitsee jatkuvasti uutta osaamista ja tehokkaita tekijöitä. Oletko sinä yksi heistä? Ilmoittaudu Co-Networks alihankkijaverkostoomme!

Co-Networksin kautta työllistät itsesi helposti maineikkaan asiakasverkostomme projekteihin. Me yhdistämme sinut ja yrityksen, joka tarvitsee osaamistasi. Sinä voit keskittyä siihen, minkä itse teet parhaiten, sillä me hoidamme rekrytoinnin ja yhteistyön hallinnollisen koordinoinnin.

Meillä on laaja, kansainvälinen asiakasverkosto. Asiakkaamme ovat uraauurtavia ja kasvavia yrityksiä, joiden kanssa teemme pitkäjänteistä yhteistyötä ja uusia mielenkiintoisia projekteja. Tarjoamme yrityksille jatkuvasti uusia ammattilaisia ja asiantuntijoita monipuolisiin tehtäviin, suunnittelijoista ja asiantuntijoista on-site tekijöihin. Tekijämme tunnetaan osaamisesta, hyvästä työjäljestä ja oikeasta asenteesta. Siksi meihin luotetaan.

Voit ilmoittautua mukaan Co-Networksiin milloin vain. Haemme uusia alihankkijoita lakkaamatta, sillä asiakasyrityksemme tarvitsevat toimintoihinsa jatkuvasti uusia tekijöitä ja osaamista. Olemme erikoistuneet prosessi- ja energiateollisuuden sekä sähkö- ja automaatioalan toimeksiantoihin, mutta asiakkaamme tarvitsevat usein myös toimialarajoja ylittävää osaamista.

Tarjoamme alihankkijoillemme mielenkiintoista, kehittävää ja moniammatillista työtä, lyhyitä ja pitkiä projekteja alan eturivin yrityksissä. Yksikin toimeksianto voi olla alku pitkälle toimivalle yhteistyölle.


Kerro meille osaamisestasi, niin otamme sinuun yhteyttä, kun asiakasyrityksemme kaipaa osaamistasi!