Jobba hos oss

Är du motiverad och intresserad av att arbeta i ett tillväxtföretag inom el- och automationsbranschen? Co-Engineering Oy är ett växande företag, som ger dig möjlighet att utveckla och avancera i ditt arbete.

Våra kunder är ledande företag i branschen, tillsammans med vilka vi gör intressanta projekt och långsiktigt samarbete. Vi erbjuder ständigt nya yrkespersoner och experter till dessa företag, för både korta och långa projekt. Därför har vi kontinuerlig rekrytering och tar gärna emot öppna ansökningar.

Co-Engineering Oy är en Vasabaserad ingenjörsbyrå, med yrkespersoner som har omfattande erfarenhet av planerings-, expert- och driftsättningstjänster inom olika branscher.

Vi söker nu engagerade och aktiva personer till vårt växande team. Vi erbjuder flera strategiska positioner för personer med kunnande inom ingenjörsbranschen, runtom i Finland (Helsingfors, Tammerfors och Vasa) samt i Sverige och Norge.

Ett jämlikt bemötande, informationsutbyte och utveckling är egenskaper vi värdesätter högt.

Vi vill bemöta alla på Co-Engineering på ett rättvist och likvärdigt sätt. Löner, arbetsförmåner och grundläggande arbetsfrågor hålls i skick. I en liten organisation är det möjligt att fatta snabba beslut.

För oss på Co-Engineering är det viktigt att våra anställda får handledning och kan utvecklas i sitt arbete. Vi stöder våra anställdas inlärning och strävar efter att ge vårt stöd även i olika livssituationer. Vi är flexibla då det behövs.

Vårt mål är att sköta saker med fokus på lösningen, så att både kunden och vi själva kan vara nöjda med arbetet. Då vi lyssnar och delar med oss av information, växer vårt kunnande. Det är till fördel för både kunden och oss själva.

Om våra verksamhetsprinciper tilltalar dig, skicka in din ansökan. Kom ihåg att meddela vilken plats du söker.

 

Hur söker du jobb hos oss?

1. Skriv ditt CV

Kom ihåg att ange:  personuppgifter, utbildning, arbetserfarenhet, specialkunnande, dina hobbyer, det område eller den stad där du vill arbeta och andra relevanta uppgifter.

2. Skriv en fritt formulerad ansökan

Berätta varför du skulle vilja arbeta med oss och på vilket sätt ditt kunnande skulle komplettera vårt. Berätta också vad du tycker är viktigt i ditt arbete och vad du är särskilt intresserad av. Om det är en särskild plats du söker, kom ihåg att berätta det i din ansökan.

Vi är intresserade av ditt kunnande och din person som helhet, så den fritt formulerade ansökan är lika viktig som ditt CV. Kom ihåg att bifoga en bild på dig själv.

3. Skicka din ansökan till adressen rekry@co-engineering.fi

Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

För ytterligare frågor, kontakta: sami.kivioja@co-engineering.fi eller per telefon +35850 4416210.

Läs våra karriärberättelser här!