Lediga tjänster

18.05.2022

El- och automationsingenjörer, se hit! Ta chansen att bli del av ett modernt tillväxtföretag

Den växande industrin behöver hela tiden allt från planerare och experter till on-site-personal. Co-Engineering är specialiserat på att välja rätt personer eller hela team, som uppfyller kundens behov. Vi jobbar med kunder i många olika branscher och storleksklasser och har långvariga samarbeten med bl.a. Global Fortune 500-företag.

För topprojekt i Finland och runt om i världen behöver vi nu till vårt team förstärkning av

EL- OCH AUTOMATIONSINGENJÖRER

Du fungerar som projektingenjör hos kunden och deltar i planeringen och genomförandet av gas- och dieselkraftverksprojekt. Du ingår i ett ungt och motiverat arbetsteam och får jobba i en internationell arbetsmiljö.

I rollen som automationsingenjör planerar och testar du PLC och HMI lösningar för kraftverken.

I rollen som elingenjör planerar och testar du kontrollpaneler, låg- och mellanspänningsställverk samt tillhörande reläskydd.

För att lyckas med ditt uppdrag bör du vara utbildad el- eller automationsingenjör, med kunskap om och erfarenhet av industriell automation. Du kommunicerar, muntligt och skriftligt, på engelska samt svenska eller finska.

Dessutom tror vi att du är

- en lagspelare - i arbetet ingår många kontaktytor med såväl projektteam, kundens representanter och andra intressenter. Du behöver därför kunna samarbeta och ha lätt för att komma överens med olika slags människor.

- en person med ögonen på målet som drivs av att hitta lösningar, precis som vi.

Därför ska du söka till Co-Engineering

People first. Hos oss är de anställda och deras personliga och professionella behov i fokus. Vi tar i beaktande olika livssituationer och är redo att vara flexibla då det behövs vad gäller arbetsplats och arbetstider. Vi erbjuder också omfattande möjligheter till distansarbete. Utöver kunnande har våra anställdas motivation och att de trivs på jobbet en betydande roll i företagets verksamhet.

Karriärplanering. Co-Engineering är ett expertföretag som växer och utvecklas i snabb takt. Detsamma gäller din karriärplanering, som startar från dag ett. Hos oss behöver du inte vänta i åratal på att gå framåt i karriären. Har du rätt driv och inställning kan du avancera mycket snabbt. Vi stöder och motiverar dig i varje skede av karriären och hjälper dig i den riktning du vill gå.

De hetaste trenderna och mångsidiga arbetsuppgifter. Vårt breda kund- och samarbetsnätverk ger möjligheten att prova på olika arbetsuppgifter i företag som ligger i framkant i sina branscher. Tillsammans med våra kunder deltar du i expertteam som genomför topprojekt i Finland och runt om i världen. Våra kunder är verksamma inom branscher som grön- och förnybar energi, processindustri och eldistribution.

Är du den vi söker efter?

Att söka till oss kunde inte vara enklare. Du behöver inte ens ha en färdig CV eller ansökan - lämna dina kontaktuppgifter eller ring oss, så tar vi en kaffe och ser vart det leder.

Skicka in din ansökan eller kontakta Sami redan idag!

För mer information om tjänsterna och Co-Engineering kontakta Sami, sami.kivioja@co-engineering.fi eller ring /texta +358 50 4416210.

Ansökningar till rekry@co-engineering.fi.

Hur är det att jobba på Co-Engineering? Så här kommenterar projektingenjör Riku-Petteri sitt arbete.

 

Co-Engineering i ett nötskal

Företaget har idag kontor på tre orter i Finland och i Östersund, Sverige. Våra arbetsplatser och projekt finns i Finland och runt om i världen. Vårt team består i dagsläget av ca 90 experter och våra tillväxtmål är höga – under de kommande fem åren kommer vi att rekrytera nästan 150 nya experter.
Vi är ett gäng med ögonen på målet, som drivs av utveckling och som gillar människomöten. Det som utmärker oss är förmågan att lyssna på kunden och hitta lösningar. Vi söker personer som delar våra värderingar och som vill stå för sitt arbete både gentemot oss och våra kunder, som har en stark yrkeskunskap och brinner för att utvecklas och lära sig mer.
Gå till "Lediga tjänster"