Palvelut

Co-Engineeringin asiantuntijajoukosta löytyy sähkö- ja automaatioalan huippuammattilaisia niin prosessiteollisuuden, sähkönjakelun, aurinko- ja tuulivoiman, ydinvoiman, vesivoiman kuin lämpövoiman alan projekteihin.

Meillä on kokemusta laajoista ja uraauurtavista projektitoimituksista eri puolilta maailmaa. Kanssamme on helppo toimia, sillä kokemus eri alojen projekteista tuo toimintaamme joustavuutta, varmuutta ja tehokkuutta. Tiimimme koostuu kokeneista insinööreistä ja asentajista, joilla on täsmäosaamista projektien toteuttamiseen asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Uskallus ajatella ennakkoluulottomasti ja uusimpien teknologioiden tuntemus takaa raikkaan näkemyksen suunnittelutyössä.

Ydinosaamistamme ovat sähkö- ja automaatiojärjestelmien suunnittelu ja ylläpito. Tarjoamme asiantuntijapalvelua sähkönjakeluun liittyvissä vaativissa suunnitteluprojekteissa esimerkiksi sähköasemia ja sähköverkkoja omistaville ja toimittaville yrityksille. Autamme ratkomaan sähköverkkojen ongelmia, konsultoimme sähkönlaadun ja käytön optimoinnissa, toteutamme reletestauksia, ylläpidon on-site-palveluita sekä järjestelmien käyttöönottoja.

Meillä on mittava kokemus vesivoiman, lämpövoiman ja varavoimajärjestelmien sähkönsuunnittelusta, järjestelmien käyttöönotoista ja instrumentointisuunnittelusta. 

Erikoisosaamisemme kattaa myös aurinko- ja tuulivoiman sähkö- ja automaatiojärjestelmien suunnittelun sekä sähkökeskusten ja tuotantolaitteiden, kuten tuuliturbiinien ylläpidon. Säännöllinen ylläpito pidentää voimalan elinkaarta ja lisää sen tuottoa. Tunnemme myös ydinvoima-alan tarkat säännökset ja erityisvaatimukset ja toimimme aina tarkasti niiden mukaan.

Olemme myös prosessiteollisuuden projekti- ja suunnittelutöiden ammattilaisia. Tunnemme alan sähkö- ja mekaniikkasuunnitteluprojektien vaatimukset ja hoidamme ne kokemuksen antamalla varmuudella maaliin. Teemme myös teollisuuden rakennussähkö- ja valaistussuunnittelua.


Ota yhteyttä ja nosta toimintasi seuraavalle tasolle tehokkuuden, käytännöllisyyden ja uusimpien ratkaisujen avulla!

Katso yhteystietomme täältä.