Digital Twin

Tarvitsetko kumppanin digitalisaation hyödyntämiseen?

Autamme yritystäsi hyödyntämään digitaalisia kaksosia tuotantolinjojen suunnittelussa ja kehittämisessä, tuotekehityksessä, myynnissä, jälkimarkkinoinnissa ja ohjelmistotestauksissa.

Digital twin eli digitaalinen kaksonen on koneesta tai tuotantolinjasta luotu simulointimalli, joka kuvaa niiden käyttöä ja toimintaa reaaliajassa. Simulointimallien avulla voidaan tehostaa tuotantoa, tuotekehitystä ja suunnittelua, sillä erilaisia ratkaisuja voidaan testata virtuaalisesti etukäteen. Simulointimalleja käytetään myös myynnin työkaluina uuden tekniikan esittelemiseen asiakkaille.

Testaamme digital twinin avulla laitteesi mekaniikan, sähköistyksen, automaation ja ohjelmistojen toimivuuden. Luomme todenmukaisia simulointeja koneiden ja tuotteiden yksittäisistä osista niiden käytännöllisyyden varmistamiseksi ja havainnollistamiseksi. Mallinnamme myös laajempia kokonaisuuksia tai prosesseja, jolloin niiden toiminta voidaan ennustaa reaaliaikaisesti.

Suurten teollisuuslaitteiden ja tuotantolinjojen ominaisuuksien, kuten hydrauliikan, mekaniikan ja automaation suunnittelu ja testaaminen on kannattavaa digital twinin avulla. Vikatilanteet voidaan havaita jo virtuaalimallinnuksessa. Vanha tuotantolinja toimii häiriintymättä, kunnes sopiva ratkaisu löytyy.

Tuotekehityksessä digital twin auttaa keräämään arvokasta tietoa käyttäjäkokemuksesta jo tuotekehityksen alussa. Investointiin liittyvät riskit vähenevät, sillä investointipäätös voidaan tehdä vasta, kun uuden ratkaisun toimivuus on todennettu. Tuotekehityksen läpimenoaika lyhenee ja kustannuksissa säästetään.

Ota yhteyttä, kun haluat luoda digitaalisia kaksosia tuotantosi kehittämiseksi tai myyntisi tueksi!