Sähkönlaatupalvelut


UP-2210 ja Unilyzer -sarja

Tarjoamme yhteistyössä ruotsalaisen Unipower-yhtiön kanssa sähkönlaadun mittaukseen soveltuvia mittalaitteita, Erityisenä ominaisuutena tässä sarjassa on mahdollisuus laadun jatkuva-aikaiseen mittaamiseen. Vuosien mittaustuloksista voidaan helposti havaita erilaisia trendejä, kuten esimerkiksi välkynnän kasvua tai harmonisten yliaaltojen muutosta. Laitteisto toimii myös vikatallentimena.

PQ Secure tulosten analysoimiseen

Kokonaisuuteen kuuluu mittareiden lisäksi tulosten analysoimiseen erinomaisesti sopiva ohjelma PQ Secure. Mittaustulokset tallennetaan tietokantaan, josta ohjelma hakee tulokset halutulle ajalle. Ohjelma generoi nopeasti tuloksista graafeja ja käyriä halutuilla konfiguraatioilla.

Mittausjärjestelmän voi rakentaa haluamallaan tavalla. Kokonaisuuden voi koota yhdistämällä esim. mittauksia tallentavan yhden mittalaitteen black box -ratkaisun ja Scada- järjestelmän, jossa on integroituna monien mittareiden kokonaisuus.

Raportteja analysointia varten

Analysointiohjelma tuottaa automaattisesti raportteja halutulla tiheydellä, jolloin verkkoon ilmenneet ongelmat saadaan nopeasti kiinni. Raportit voidaan räätälöidä omiin tarpeisiin tai käyttää yleisten standardien mukaisia rajoja.

Tarjolla on myös kannettavia mittareita, joiden tulokset helposti voidaan tallettaa tietokantaan, josta tulokset ovat heti käytettävissä ja tarkasteltavissa. Vertailu kiinteiden mittareiden tuloksiin on helposti tehtävissä.

Yhteistyökumppanina toimimme väylänä Unipowerin palveluille sekä laitteille, toimimme edustajana sekä tarjoamme teknistä apua niin laitteiston teknisissä asioissa sekä mittaustulosten analysoinnissa. Unipower-lisätiedot tästä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikko Willmann
Asiantuntijapalvelut +358 50 377 0315 mikko.willman@co-engineering.fi