Co | Tuulivoima

Co-Engineering tarjoaa käyttöönne tuulivoimapuistojen suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöönottoon ja huoltoon keskittyneen asiantuntijajoukon. Meillä on monipuolista kokemusta ja yksityiskohtiin asti ulottuvaa osaamista aina tuulivoimapuistojen suunnitteluvaiheesta pystyttämisvaiheeseen.
Erityinen vahvuutemme on joustava tapamme toimia kiireellisissäkin projekteissa ja kyky soveltaa ja ratkaista sähkön tuotantoon ja jakeluun liittyviä monimutkaisiakin haasteita. Asiantuntijamme tekevät huolellista perussuunnittelua ja tavoitteenamme on olla paras mahdollinen tuki asiakkaalle jokaisessa projektin vaiheessa. Co-Engineeringin tuulivoimaan liittyvät palvelut ulottuvat pystytysvaiheen jälkeen myös käyttöönottoon, ylläpitoon ja huoltoon.


Tuulivoimapuistojen suunnittelu

Suunnittelutyömme perusta on monipuolinen osaamisemme tuulivoiman eri osa-alueilla. Toteutamme suunnittelutyön yhteistyössä asiakkaan kanssa laajoja ja älykkäitä suunnittelujärjestelmiämme käyttäen. Osaamisemme kattaa sähkösuunnittelun, relesuojauksen suunnittelun, automaatiosuunnittelun, mekaniikkasuunnittelun sekä teollisuuden rakennussähkö- ja valaistussuunnittelun.
Lue lisää suunnitteluosaamisestamme täältä.

Sähköverkon asiantuntijapalvelut tuulivoimaloiden suunnitteluun ja rakentamiseen

Olemme erikoistuneet voimalaitosten järjestelmäteknisten vaatimusten (VJV) prosesseihin ja niihin liittyviin simulointeihin. Kokemuksemme ansiosta pystymme kokoamaan tuulivoimalaitokselle koko VJV-paketin simulointeineen ja VJV-testauksineen. Sähköalan osaamisemme on vahvaa, sillä työllistämme kymmeniä eri osaamisalueisiin erikoistuneita ammattilaisia.

Lue lisää sähköalan osaamisestamme täältä.

Tuulivoimaloiden käyttöönotto- ja huoltopalvelut

Tuulivoimalaitosten käyttöönotossa lähetämme kohteisiin kokeneimmat osaajamme. Palveluihimme kuuluvat asennusvalvonta ja -tarkastukset, reletestaukset, korkea- ja keskijännitejärjestelmien käyttöönotto, pienjännitejärjestelmien käyttöönotto, automaatiojärjestelmien käyttöönotto sekä
käyttökoulutukset. Mittava käyttöönottoprosessi takaa asiakkaalle avaimet käteen -tyyppisen ratkaisun.
Lisätietoa käyttöönottopalveluistamme saat täältä.

Koko prosessin kattava osaamisemme huipentuu käyttöönoton jälkeisiin huoltopalveluihin. Olemme erikoistuneet tuulivoiman tuotantolaitteiden ja sähkökeskusten kunnossapitoon, joten hoidamme asiakkaan puolesta voimalaitosten kunnossapidon, vikakorjaukset sekä muut korjaustyöt.
Tutustu huoltopalveluihimme täällä.

Kaipaatko ammattimaista kumppania tuulivoimalaprosessin jokaiseen vaiheeseen? Ota yhteyttä!