Töihin meille

Oletko motivoitunut ja innokas työskentelemään sähkö- ja automaatioalan kehittyvässä yrityksessä? Co-Engineering Oy on kasvava yritys, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssäsi.

Asiakkainamme on toimialan eturivin yrityksiä, joiden kanssa teemme mielenkiintoisia projekteja ja pitkäjänteistä yhteistyötä. Tarjoamme näille yrityksille jatkuvasti uusia ammattilaisia ja asiantuntijoita lyhyisiin ja pitkiin projekteihin. Tämän vuoksi meillä on käynnissä jatkuva rekrytointi ja otamme vastaan avoimia työhakemuksia.

Co-Engineering Oy on vaasalainen insinööritoimisto, jonka ammattilaisilla on mittava kokemus suunnittelu, asiantuntija- ja käyttöönottopalveluista eri aloilta.
Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työstään innostuneita tekijöitä. Tarjolla on useita näköalapaikkoja erilaisille insinöörialan osaajille eri puolella Suomea (Helsinki, Tampere ja Vaasa) sekä Ruotsissa ja Norjassa.

Tasa-arvoinen kohtelu, tiedon jakaminen ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita.
Haluamme kohdella Co-Engineerinillä kaikkia reilusti ja samanarvoisesti. Palkat, työsuhde-edut ja työn tekemiseen tarvittavat perusasiat pidetään kunnossa. Pieni organisaatio mahdollistaa nopeiden päätösten tekemisen.


Meille Co-Engineeringillä on tärkeää, että työntekijät saavat ohjausta ja voivat kehittyä työssään. Tuemme työntekijöitämme oppimisessa ja pyrimme antamaan tukemme myös erilaisissa elämäntilanteissa. Joustamme, kun sille on tarvetta.

Tavoitteenamme on hoitaa asiat ratkaisukeskeisesti niin, että sekä asiakas että me voimme olla työhömme tyytyväisiä. Kun kuuntelemme ja jaamme tietoa, osaamisemme kasvaa. Tästä hyötyvät sekä asiakkaamme, että me itse.

Jos toimintaperiaatteemme tuntuvat siltä, että sinäkin haluaisit toimia näin, laita hakemus tulemaan. Muistathan merkitä hakemukseen mitä paikkaa haet.

 

Kuinka haet paikkoja?

1. Kirjoita CV

Sisällytä tähän seuraavat tiedot:  henkilötiedot, koulutus, työkokemus, erikoisosaaminen, sinua kiinnostavat harrastukset, alue tai kapunki missä haluaisit työskennellä ja muut oleelliset asiat

2. Tee vapaamuotoinen hakemus

Tässä kerrot, miksi haluaisit työskennellä kanssamme ja miten osaamisesi täydentäisi meidän osaamistamme. Kerro lisäksi vapaamuotoisessa hakemuksessa, mikä sinulle on työssä tärkeää ja mistä asiasta olet erityisen kiinnostunut. Jos haet jotain tiettyä paikkaa, muista merkitä hakemukseen paikka mitä haet.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi ja persoonastasi kokonaisuutena, joten vapaamuotoinen hakemus on yhtä tärkeä kuin CV:si. Liitä mukaan kuvasi. 

3. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@co-engineering.fi

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti.

Lisätiedustelut osoitteesta: sami.kivioja@co-engineering.fi tai puhelimella +35850 4416210.

Lue tästä uratarinoitamme!