Avoimet työpaikat

 • Pääsuunnittelija

  Pääsuunnittelijan tehtävissä vastaat projektin teknisistä asioista ja niiden etenemisestä. Tehtävässäsi olet osa projektitiimiä ja johdat suunnittelijoita heidän työssään.

  Lue lisää

 • Projekti-insinööri, Ydinvoima

  Tehtävässä olet osa projektitiimiä, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä pääsuunnittelijan, projektipäällikön ja asiakkaan kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja teknisen aseman Ydinvoimateollisuuden sähköjärjestelmien alalla. Sinulla on useita mahdollisuuksia edetä urallasi Ydinvoimateollisuuden alalla.

  Lue lisää

 • Projekti-insinööri, Laivateollisuus

  Tehtävässä olet osa projektitiimiä, ja työskentelet tiiviissä pääsuunnittelijan, projektipäällikön ja asiakkaan kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja teknisen aseman laivateollisuuden sähköjärjestelmien alalla. Sinulla on useita mahdollisuuksia edetä urallasi maailmanlaajuisessa meri ja laivaliiketoiminnassa.

  Lue lisää

 • Sähkösuunnittelun ammattilainen, Teollisuus

  Haemme kokenutta sähkösuunnittelijaa vaativiin sähkösuunnittelutehtäviin. Sinulla on kokemusta eri teollisuuden aloista. Kokemuksesi kattaa LV ja MV jännitealueiden suunnittelut. Tehtävässäsi olet myös halukas käyttöönottotehtäviin. Tehtävä vaatii hyvää englanninkielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

  Lue lisää

 • Sähkösuunnittelun ammattilainen, Vesivoima

  Haemme kokenutta vesivoima-alan sähkösuunnittelijaa vaativiin suunnittelutehtäviin. Sinulla on kokemusta ohjausjärjestelmien piirikaaviosuunnittelusta ja olet halukas käyttöönottotehtäviin. Tehtävä vaatii englanninkielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

  Lue lisää

 • Automaatiosuunnittelija, useita

  Automaatiosuunnittelijana osallistut projektin toteutussuunnitteluun ja vastaat automaation onnistumisesta projektissa. Tehtävä vaatii hyvää teknistä osaamista eri automaatiojärjestelmistä esimerkiksi ABB 800xA.

  Lue lisää

 • Suojareleasiantuntija

  Releasiantuntijan tehtävissä osallistut projektin toteutussuunnitteluun ja vastaat relesuojauksen onnistumisesta projektissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta suojareleistä ja niiden käyttöönottotehtävistä.

  Lue lisää

 • Käyttöönottajia

  Etsimme kokeneita ja motivoituneita käyttöönottoinsinöörejä projekteihin jotka sijaitsevat pohjoismaissa. Kokemus voimantuotannosta, prosessiteollisuudesta tai sähkönsiirrosta katsotaan eduksi.

  Lue lisää

 • Sähkösuunnittelun ammattilainen, Sähköasemat

  Haemme kokenutta sähkösuunnittelijaa vaativiin sähköaseman sähkösuunnittelutehtäviin. Sinulla on kokemusta sähköasemien suunnittelusta. Kokemuksesi kattaa MV ja HV jännitealueiden suunnittelut. Tehtävässäsi olet myös halukas käyttöönottotehtäviin.

  Lue lisää

 • Projekti-insinööri sähköasemien automaatiojärjestelmiin

  Toimit johtavana insinöörinä kotimaisissa ja kansainvälisissä sähköasemaprojekteissa, jotka sisältävät suojaus- ja ohjaussuunnittelun. Tehtävässä työskentelet johtavana insinöörinä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa sähköverkon, teollisuuden ja infrastruktuurin aloilla.

  Lue lisää