Avoimet työpaikat

31.05.2021

Haluatko olla osa suomalaisen perheyrityksen toimintaa?

Co-Engineering Oy on suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita suunnittelu- ja konsultointipalveluita teollisuudelle. Toimipaikkamme Suomessa ovat Vaasassa, Seinäjoella, Tampereella, Helsingissä ja Ruotsissa Östersundissa. Edustamme suomalaista teknologia-alan huippuosaamista ja arvostamme työyhteisömme hyvinvointia ja kehittymistä.

Etsimme nyt nopeasti kasvavaan joukkoomme työstään innostuneita tekijöitä. Tarjolla on useita näköalapaikkoja erilaisille insinöörialan osaajille. Erilaiset työtehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaihteleviin projekteihin ja uralla etenemiseen.

Nuoret automaatio- ja sähköinsinöörit, Tampere

Oletko motivoitunut ja halukas kehittämään itseäsi tulevaisuuden huippuammattilaiseksi?

Menestyt koulussa ja olet innokas oppimaan uutta. Tulevaisuudessa tähtää urallasi teknologian huipulle. Toimit tulevaisuudessa projektin toteutuksessa, suunnittelijana, asiantuntijana tai projekti-insinöörnä ja kokemuksen karttuessa jopa projektipäällikkönä. Mikäli tahdot vaihtelua ympäristöösi niin meidän projekteissa pääset myös näkemään maailmaa mitä erilaisissa paikoissa teknologian parissa.

Sähkösuunnittelun ammattilainen, Tampere

Haemme kokenutta sähkösuunnittelijaa vaativiin sähkösuunnittelutehtäviin. Sinulla on kokemusta eri teollisuuden aloista. Kokemuksesi kattaa LV ja/tai MV jännitealueiden suunnittelut. Tehtävässäsi olet myös halukas käyttöönottotehtäviin. Tehtävä vaatii englanninkielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset näkemään Suomen ja maailmaanlaajuisten projektien toteutusta ja olemaan osa niitä.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen:  
rekry@co-engineering.fi

Lisätietoa antaa: 
Sami Kivioja tel. 050 4416210

Siirry "Avoimet työpaikat"-sivulle