Uratarinat

 • 08.03.2021

  ”Olen onnekas, kun olen päässyt töihin Co-Engineeringille”

  Minna Rintala on työskennellyt Co-Engineeringillä vuoden 2020 alusta lähtien. Luonteeltaan päättäväinen Rintala tiesi alaa vaihtaessaani haluavansa palkanlaskijasi. Co-Engineeringillä hän pääsi tekemään tavoitteistaan totta.

  Lue lisää

 • 10.09.2020

  Co-Engineeringillä otetaan työntekijän uratoiveet tosissaan

  Teemu Hirvonen valmistui sähkö- ja energiatekniikan insinööriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2017 ja teki alan töitä jo opintojen ohessa. Co-Engineeringillä hän aloitti heti valmistumisen jälkeen.

  Lue lisää

 • 15.04.2020

  Tuulivoimapuistojen ja sähköasemien asiantuntemusta Tampereelta

  Teemu Vuojamo on nimitetty Co-Engineeringin Tampereen yksikön suunnittelupäälliköksi 1.4.2020 lähtien. Vuojamoa Co-Engineeringillä houkutteli yrityksen henkilökunnalle tarjoamat mahdollisuudet oman asiantuntijuuden hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

  Lue lisää

 • 24.09.2019

  Projekti-insinöörin työkenttä ja mahdollisuudet ovat laajat

  Ydinvoimaprojektissa pääsuunnittelijana toimiva 29- vuotias Enni Malmimäki aloitti työt Co-Engineeringillä vuonna 2013. Aluksi hän toimi projekti-insinöörinä paperi- ja selluteollisuuden projekteissa ja siirtyi siitä ydinvoimaprojektin pariin.

  Lue lisää

 • 21.02.2019

  Uutta vahvistusta asiantuntijajoukkoon

  Asiantuntijoidemme joukko kasvaa. Toivotamme Mikan ja Arin tervetulleiksi Co-Engineeringin joukkoon.

  Lue lisää

 • 10.09.2018

  Paluumuutto Pohjanmaalle loksautti asiat kohdilleen

  Jukka Prustilla on ollut vauhti päällä työelämässä heti valmistumisen jälkeen. Hän valmistui diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta vuoden 2017 syyskuussa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt Helsingissä sekä Co-Engineeringin että ABB:n palveluksessa. Elämäntilanteen muututtua Jukan mielessä alkoi kyteä ajatus paluumuutosta Pohjanmaalle.

  Lue lisää

 • 04.06.2018

  Co-Engineeringillä uuden teknologian ammattilaiseksi

  Kun intohimona on uuden oppiminen, tilaisuuksia alkaa tippumaan eteen kuin itsestään. Co-Engineeringin toimitusjohtaja Sami Kivioja huomasi Eetun sisäsyntyisen halun kehittyä. Ammattikoulusta vastikään valmistunut nuori mies sai töitä kesäksi ennen armeijaan lähtöä. —Eihän tämä edes tunnu työltä, kun saa tehdä niin hienoja hommia, Eetu kertoo.

  Lue lisää

 • 17.04.2018

  En skräddarsydd arbetsplats

  Mattias Hiller, från Nykarleby i Finland, arbetar som projektplanerare för Co-Engineerings kundföretag i Östersund i Sverige, dit han flyttade med sin familj år 2017. Då fanns där inget kontor, utan det grundades på Mattias initiativ.

  Lue lisää

 • 22.02.2018

  Työpaikka tilaustyönä Ruotsiin

  Mattias Hiller työskentelee projektisuunnittelijana Co-Engineeringin asiakasyrityksen palveluksessa Ruotsin Östersundissa, jonne hän muutti perheensä kanssa Suomesta vuonna 2017. Konttoria siellä ei ollut, vaan se perustettiin sinne Mattiaksen toiveesta.

  Lue lisää

 • 22.12.2017

  Hommat ovat edenneet juuri sinne, minne olen itse halunnut

  Riku-Petteri Kivelällä ei ollut selkeää ajatusta siitä, mitä töitä hän haluaisi tulevaisuudessa tehdä. Opinnäytetyön kautta hän ajautui töihin Co-Engineeringille.

  Lue lisää