Yritys

Tärkein tehtävämme on kuunnella ja ymmärtää, millaisia tuloksia asiakas odottaa toimeksiannosta. 

Myös tekijöiden tulee ymmärtää odotukset ja vaatimukset. Palvelumme on kompetenssin kohdistamista, jolla saadaan aikaan haluttuja tuloksia tehokkaasti ja odotusten mukaisesti.

Avainhenkilöillämme on pitkä kokemus suunnitteluprojektien toteuttamisesta sekä työmaatoiminnoista.

Tiedämme, millaisia tehtävänkuvia ja nimikkeitä isoissa organisaatioissa on ja millaista käytännön osaamista ja kokemusta näihin tehtäviin tarvitaan. Nuorempi suunnittelija ei voi tehdä asiantuntijan tehtäviä, eikä toisinpäin. Motivaation, työn tuloksen ja palkkauksen kannalta on tärkeää, että kaikki asiat osuvat kohdalleen.

Co-Engineering group resources for industry!

Co-Engineering Oy on vuonna 2012 perustettu insinööritoimisto, jonka osaamisalaa ovat sähkö- ja automaatioalan ratkaisut ja palvelut. Yhtiö tarjoaa palveluita erityisesti vihreän energian ja teollisuuden tarpeisiin. Tyypillisiä suunnittelukohteita ovat sähköasemat, tuulivoimatuotanto sekä tuotannon ohjausjärjestelmät. Yhtiössä työskentelee noin 140 insinöörialan ammattilaista. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, pääkaupunkiseudulla, Tampereella sekä Ruotsin Östersundissa.

Anteplan Oy on vuonna 1995 perustettu insinööritoimisto, jonka osaamisalaa ovat laitteistojen ja laitoksien mekaaninen suunnittelu, tuotekehitys sekä teknisen tuoteinformaation ratkaisut ja palvelut. Yhtiön asiakaskunta koostuu johtavista kone- ja laiteteollisuuden vientiyrityksistä sekä teollisuusyrityksistä. Anteplan Oy:n toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Tampereella, Kotkassa, Joensuussa ja Porissa.