Yritys

Vanha sanonta, ”Siinä on mies tai nainen paikallaan!” tarkoittaa jonkun ihmisen sopimista erinomaisesti työhön tai tehtävään. Jokainen yritys etsii tällaista tekijää, koska tuottava liiketoiminta vaatii osaamispalikoiden loksahtamista paikoilleen täydellisesti.

Tärkein tehtävämme on kuunnella ja ymmärtää, millaisia tuloksia asiakas odottaa työstä, johon työntekijää tai tekijöitä tarvitaan. 

Myös tekijöiden tulee ymmärtää odotukset ja vaatimukset. Palvelumme on kompetenssin kohdistamista, jolla saadaan aikaan haluttuja tuloksia tehokkaasti ja odotusten mukaisesti. Myymme siis kykyä ja osaamista, emme kasvottomia tai nimettömiä tekijöitä.

Avainhenkilöillämme on pitkä kokemus asiakkaan saappaissa seisomisesta sekä suunnittelu-, kenttä että rekrytointitehtävissä globaaleissa yrityksissä. Siksi ymmärrämme asiakkaan kannalta erilaisten ammattilaisten roolien merkityksen. Mies tai nainen paikallaan tarkoittaa täsmärekrytointia, jossa asiakkaan vaatimus osaamisesta ja kokemuksesta kohtaa tekijän ominaisuudet.

Tiedämme, millaisia tehtävänkuvia ja nimikkeitä isoissa organisaatioissa on ja millaista käytännön osaamista ja kokemusta näihin tehtäviin tarvitaan. Nuorempi suunnittelija ei voi tehdä asiantuntijan tehtäviä, eikä toisinpäin. Motivaation, työn tuloksen ja palkkauksen kannalta on tärkeää, että kaikki asiat osuvat kohdalleen.

Jos kuuluut siihen joukkoon, joka arvostaa tuloksia, ota yhteyttä.

Valitse oikea tekijä - engineering resource for growing industry!